logo
background image

Horrorcore-genren kärkikastiin kuuluva, helmikuussa “The Last Breath”-singlenjulkaissut As I May palaa huhtikuussa Tampereelle

Blog entry featured image

Mikkeliläislähtöinen metalliyhtye As I May tarjoili helmikuussa faneilleen kylmiä väreitä luovan singlen “The Last Breath”. Julkaisu oli ensimmäinen maistiainen yhtyeen tulevalta kolmannelta albumilta, joka on miksattu ja masteroitu Annisokaystakin tutun Christoph Wieczorekin toimesta Sawdust Recordings –studiolla.

Matalalla möyrivien riffien ja Horrorcore –metallisoundin ystävien riemuksi As I May ilmoittaa palaavansa Tampereen musiikkikartalle perjantaina 12. huhtikuuta 2024 Hönö Baarissa. Vuonna 2022 14 eri Euroopan maassa soittanut kokoonpano ei montaa Suomen keikkaa vuodessa soita. Deathcore –vivahteista tunnetun yhtyeen esiintyminen Tampereella onkin odotettu ja harvinainen tapahtuma. 

“Tampereella on kyllä aina ollut kovat kekkerit ja varsin riehakasta meininkiä. On taas mukava päästä horrorisoimaan tamperelaisia.” Kommentoi As I Mayn kitaristi-laulaja Lasse Hiltunen. 

Raskaan metallin tamperelaisfanien iloksi Hönö Baarin lavalle nousee saman illan aikana turkulainen power-metal yhtye Gladenfold, joka soitti viimeisen keikkansa Battle Beastin lämmittelijänä Aulanko Areenalla loppuunmyydylle yleisölle joulukuussa 2023. 

Niin ikään ainutlaatuista herkkua tarjoillaan Tampereella myös Gladenfoldin toimesta, sillä yhtye vieraili kaupungissa viimeksi vuonna 2015. 

“Paljon on vettä virrannut Aurajoessa siitä kun viimeksi Tampereella soitettiin. Aivan liian paljon, mutta nyt tämä vääryys vihdoin korjataan”, kommentoi Gladenfoldin kitaristi Matias Knuuttila

As I Mayn ja Gladenfoldin lisäksi Hönön lämpimäksi soittaa alkuvuodesta 2024 neljän kappaleen EP:nsä “Strong” julkaissut Abandon All. Myös joulukuussa Aulanko Areenalla esiintynyt, Pirkanmaalta lähtöisin oleva yhtye toimittaa yleisölleen melankolista metallia naissolistinsa Monia Sommerin johdolla. 

“Keikan soittaminen Tampereella on aina jännittävää! Kyse on yhteyden uudelleenluomisesta paikkoihin ja kasvoihin, jotka ovat muokanneet meitä, sekä intohimon jakamisesta heidän kanssa, jotka ovat kulkeneet matkaa kanssamme alusta asti. Olemme iloisia voidessamme jakaa tämän hetken Gladenfoldin sekä As I Mayn kanssa.”, kommentoi Abandon Allin frontwoman Monia Sommer. 

As I May, Gladenfold & Abandon All 
Perjantaina 12.4.2024 klo 20 
Hönö Baari, Puutarhakatu 21, Tampere 
Liput: 10 € (ennakko) / 12 € (ovelta) 

Ennakkoliput myy: Lippu.fi 

Tapahtuma Facebookissa

logo