logo
background image

As I May

featured image

As I May kuuluu Suomen core -genren kärkikastiin. Bändin biisit ovat sopiva yhdistelmä isoja melodisia kertosäkeitä ja repivää
rytinää.

Ensimmäinen single ”Disease” nousi nopeasti YleX:n ”viikon nosteessa” -biisiksi. Ensimmäisen ”My Own Creations” levyn julkaisivat italialainen Rock Shots Records ja japanilainen Spiritual Beast levy-yhtiöt. Levyä on striimattu miljoonia kertoja ja se sai loistavia arvosteluja ympäri maailmaa.

Vuoden 2020 kalenteriin mahtui niin Euroopan kiertue kuin
esiintymisiä kotimaisilla festareilla. Sitten bändi vetäytyi
säveltämään ja levyttämään ”Karu”-albumia. Vuonna 2022 As I May soitti 14 eri Euroopan maassa ja avasi näin jalansijaa kotimaan
ulkopuolelle esiintyen mm. Pariisissa, Lontoossa ja Berliinissä.

Helmikuussa 2024 As I May julkaisi kylmiä väreitä tuovan singlen ”The Last Breath”Julkaisu on ensimmäinen heidän tulevalta kolmannelta albumiltaan, jonka on miksannut ja masteroinut Annisokaystakin tuttu Christoph Wieczorek ”Sawdust Recordings”.

Kappale on yhdistelmä matalalla möyriviä riffejä höystettynä pienellä deathcore vivahteella sekä kauhuteemaisilla syntikoilla, jotka luovat riipivän soundimaailman. Tästä syntyy As I Mayn ”Horror Core” soundi. ”The Last Breath:iin” on ujutettu heidän jo tavaramerkiksi muodostunut mukana laulettava kertosäe kaiken kaaoksen keskelle.

AS I MAY
Tipi Nokelainen – Laulu, Basso
Lasse Hiltunen – Laulu, Kitara
Leevi Räsänen – Rummut

fbighomepagespotify

MATERIAALIT

promokuvapromokuva

KEIKAT MYY

Mel Schmidt
+358 45 801 3901
melina@gramopop.fi

logo