logo
background image

Tarja Turunen ja Marko Hietala Olavinlinnassa 3.8.2023

Blog entry featured image

Savonlinnassa koetaan suurten tunteiden ja tiiviin tunnelman värittämä Tarja Turusen ja Marko Hietalan konsertti 3. elokuuta 2023.

Raskaan rockin kansainvälisiin tähtiin kuuluvat Turunen sekä Hietala ovat kumpikin toimineet aikaisemmin Nightwish-yhtyeessä, ja molemmat artistit ovat ryhtyneet bändistä poistumisen jälkeen menestyksekkäälle soolouralle.

Sopraano Tarja Turunen on julkaissut 10 sooloalbumia, joista useat ovat myyneet kultaa ja platinaa useissa maissa. Tarja on haluttu konserttivieras niin klassisella- kuin myös rockpuolella.

Marko Hietala on niin ikään maamme metallimusiikin kansainvälisesti menestyneimpiä artisteja, jonka vuonna 2019 alkanut sooloura käynnistyi Mustan sydämen rovio -albumilla. Hietala tunnetaan myös Tarot-metalliyhtyeestä sekä Raskasta joulua -projektista.

Yleisöllä on Olavinlinnassa harvinainen tilaisuus nähdä kummankin laulajan soolokeikat saman illan aikana. Illan aloittaa karheilla tulkinnoillaan Marko Hietala klo 19, ja klo 21 lavalle nousee upeaääninen Tarja Turunen.

logo