logo
background image

Michael Jackson -tribuuttishow Suomeen

Blog entry featured image

Euroopan parhaaksi valittu Michael Jackson -tribuuttishow Suomeen tammikuussa 2025

Sekä Euroopan että Iso-Britannian parhaaksi tribuuttishow’ksi valittu FOREVER JACKSON – Legacy of a Legend –esitys nähdään Oulussa, Jyväskylässä, Hyvinkäällä, Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Lahdessa tammikuussa 2025. Maailmanlaajuiseen menestykseen noussut show herättää popin kuninkaan musiikin eloon.

Forever Jackson on valittu parhaaksi tribuuttishow’ksi sekä Euroopan vuoden 2012 No1 Tribute -kilpailussa että vuoden 2013 UK National Tribute Awardsissa. Popin edesmenneen kuninkaan musiikin henkiin herättävä esitys on noussut kehutuksi myyntimenestykseksi ympäri maailman.

Brittiläisen Robin Parsonsin tähdittämä show on todellinen kunnianosoitus elinaikanaan loppuunmyydyille stadioneille esiintyneelle Michael Jacksonille ja tämän musiikille. Michael Jacksonille vuonna 2003 esiintynyt Parsons laulaa kaiken livenä ja onnistuu paitsi kuulostamaan myös näyttämään esikuvaltaan. Myös hänen liikehdintänsä lavalla jäljittelee popin kuningasta aina pienimpiin yksityiskohtiin asti. 

Forever Jackson -esitysten musiikista vastaa livebändi, jonka jäsenet ovat säestäneet muun muassa Katy Perryä ja Beyonceta. Lisäsäihkettä esitykseen tuovat Hip Hop Pop -tanssiryhmä sekä upeat visuaaliset tehosteet. 

Liki kaksituntinen show sisältää kappaleita Michael Jacksonin koko uran varrelta alkaen The Jackson 5:sta ja päättyen soolouran isoihin hitteihin kuten Billie Jean ja Smooth Criminal. Säihkyvä show sopii kaiken ikäisille. Katso esityksen traileri täältä. 


Rakastin hänen energiaansa, rohkeuttaan ja asennettaan. Tämä oli vaikuttava esitys taiteilijalta, joka on täysin sitoutunut osoittamaan kunnioitusta Jacksonille” The Stage-lehti

“Robin Parsonsin Forever Jackson on osa Michael Jacksonin musiikillista perintöä. Esitys herättää Michael Jacksonin musiikin henkiin ja luo tunteen Jacksonin livekonsertista. Robin vaalii Jacksonin musiikillista perinnettä luovalla, ammattimaisella ja yksityiskohtaisella tavalla”, Norbert Sinnhuber, Michael Jacksonin HISTory-maailmankiertueen kiertuemanageri.


FOREVER JACKSON – Legacy of a Legend
Ke 15.1.2025 klo 19.00  Oulu, Madetojan sali
To 16.1.2025 klo 19.00 Jyväskylä, Paviljonki 
Pe 17.1.2025 klo 19.00 Hyvinkääsali 
La 18.1.2025 klo 15.00 Helsinki, Kulttuuritalo 
Su 19.1.2025 klo 19.00 Turku, Konserttitalo 
Ma 20.1.2025 klo 19.00 Tampere-talo
Ti 21.1.2025 klo 19.00 Lahti, Sibeliustalo 

Konserttien kesto 2 x 45 min + 30 min väliaika
Liput:
Lippujen myynti alkaa 4.4. Lippu.fi:ssä.
Hinnat alkaen 49,90€ sisältäen kulut

Järjestäjä: GramoPop Oy paitsi Oulussa Pro Piknik Festivals Oy ja Hyvinkäällä Hyvinkään kaupunki

logo