logo
background image

Jussi Rainion joulukonsertti tulee myyntiin tänään

Blog entry featured image

Jussi Rainion suosittu joulukonsertti saapuu jälleen Uudenkaupungin uuteen kirkkoon lauantaina 14.12.2024.

Edellisestä joulukonsertista on ehtinyt vierähtää jo kaksi vuotta, mutta nyt on taas aika virittäytyä jouluun ja sen rentoon tunnelmaan yhdessä Jussi Rainion kanssa.
Joulu, vähän enemmän kuin vain elämää.

Joulu on aina aivan erityinen juhla jo siksikin, että joulun sanoma on universaali ja ajaton. Joululla on voima koota perhettä, sukua ja ystäviä kauempaakin, viettämään yhdessäolon juhlaa, kukin omien traditioidensa mukaan. Joulussa on jokaiselle jotakin, ja niinpä sangen usein kisaillaan siitä mikä joulussa on parasta. Mielipiteitä on tietenkin melkoisesti ja joka lähtöön, eikä kukaan ole kuitenkaan väärässä. Minussa joulutunnelman kirvoittaa parhaiten joululaulut. Nuo perinteiset, vanhat mutta iättömät tunnelmapalat, joita laulettiin jo lapsena, ja vähän uudemmatkin, joita omat lapset sitten poimivat vanhojen sekaan. Joululauluja voi lauleskella ihan missä vain, mutta erityisen hartaan tunnelman ne synnyttävät kirkossa, mahdollisimman monen ystävän seurassa, kertoo Jussi.

Mun edellisestä joulukonsertista on vierähtänyt jo kaksi vuotta, mutta saan siitä yhä vieläkin äärettömän sydämellistä palautetta – kiitos niistä. Niinpä onkin ilo vastata kysyjille että kyllä, tänä jouluna on taas Jussin Joulukonsertti! Ja tietenkin Petri Alangon sovittamilla upeilla orkestraatioilla höystettynä. Nähdään ja kuullaan siis Uudenkaupungin uudessa kirkossa la. 14.12 klo. 18.00 alkaen. Tervetuloa!, Jussi jatkaa.

Siis tule ja ota ystäväsi tai perheesi mukaan nauttimaan jouluntunnelmasta. Luvassa on perinteisiä ja uudempia joululauluja Petri Alangon sovittamilla upeilla orkestraatioilla höystettynä.

Liput myynissä Lippu.fi perjantaina 18.10.2024 klo 10 alkaen.

logo