logo
background image

Jäljet – Neon 2 julkaisee uuden singlen ja musiikkivideon

Blog entry featured image

Juhlavuotta viettävä Neon 2 on julkaissut tänään uuden singlen ”Jäljet”. Kappaleesta julkaistiin myös koskettava musavideo, johon fanit saivat osallistua lähettämällä valokuvia omaan elämään jälkiä jättäneistä hetkistä. Kuvia tuli muutamassa päivässä useita satoja.

”Elämä on ylä- ja alamäkiä. Surut ja ilot seuraavat toisiaan. Kaikilla meillä on vuosien mittaan eri sävyisiä kokemuksia. Ikääntyminen on sekin ok ja perspektiiviä antava. Biisi syntyi näistä huomioista ja elämän jäljistä, jotka antavat hetkille merkityksiä”, kertoo Rami Alanko.

”Erityisen lämpimän kiitoksen haluan lähettää kaikille niille kuvien lähettäjille, jotka jakoivat musavideolle omia, itselleen merkityksellisiä elämänjälkiä.”

Yhtye oli maaliskuussa nauhoittamassa uusia kappaleita Espanjan Madridissa. Myös Jäljet äänitettiin tuolla reissulla. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta Neon 2:n perustamisesta. Viime marraskuussa julkaistu, juhlavuoden käynnistänyt ”Pieninä palasina” -single on ollut menestys. Se on viettänyt Suomen virallisella radiolistalla jo 17 viikkoa nousten sijalle 4.

JÄLJET – San & säv: Rami Alanko ja Jussi Rainio
Tuottaja: Ilkka Wirtanen

Katso musiikkivideo tästä.

Neon 2 – Kesä 2022
28.5. The Circus / Kuopio
17.6. Porvoo Soi
18.6. Laitila Festival
18.6. Kim Suomisen Muistokonsertti / Turku
2.7. Savonlinna soi
7.7. Satamaravintola Kaisla / Tampere
8.7. Hiekkasärkät soi / Kalajoki
9.7. Sunset beach festival / Karkkila
15.7. Suomipop Festivaali / Oulu
16.7. Suomipop Festivaali / Jyväskylä
16.7. Salo Soi
22.7. Karjurock / Lokalahti
23.7. Twin City Festival / Tornio
30.7. DBTL / Turku
5.8. Taaborinvuori / Nurmijärvi
6.8. Järvenpää Soi

logo