logo
background image

GramoPopin uusi vuosi ja kasvanut tekijätiimi

Blog entry featured image

Vuosi 2022 on käynnistynyt, ja GramoPopin upea tekijätiimi kasvanut!

Vuoden alussa GramoPopilla aloitti kehitysjohtajana ja myyntityössä musiikkialan timanttinen ammattilainen – Matti Kaunisvesi.
Vuonna -95 alkanut keikkamyyjän urani on sisältänyt useita eri yhtiötä, mutta työni ydin on aina ollut artistien edustaminen ja heidän uran eteenpäin vieminen kohti alan terävintä kärkeä. 
Musiikkialalla työskentelevä tarvitsee mm. intohimoa ja osaamista, jotta kyydissä pysyy mukana. Intohimoa on ollut ensimmäisestä työpäivästä alkaen ja myös osaaminen kehittynyt ihan mukavasti 26-vuoden uran aikana.
Gramopop Oy:n osakkaaksi, kehitysjohtajaksi ja keikkamyyjäksi on todella innostavaa päästä mukaan.
Meillä on hyvä tiimi ja nuoreksi ohjelmatoimistoksi jo nyt mukava määrä hienoja artisteja.
Roolini on yhtiön toiminnan kehittäminen, uusien artistiedustuksien kartoittaminen ja hankkiminen, sekä tietysti itse keikkamyyjän työ. 
Olen innoissani!


Matti Kaunisvesi p. +358 40 3518848 / matti@gramopop.fi

———————————————————–

GramoPopilla aloitti myös viime vuoden puolella myyntipuolella ja tuotantopäällikkönä toinen raudanluja ammattilainen – Miska Nipuli. Lähestulkoon koko nuoren ikänsä musiikki- ja teatterialalla työskennellyt Miska on koulutukseltaan esitys- ja teatteritekniikan medianomi.
Kiinnostus musiikkialaan alkoi hyvin perinteisellä tavalla oman soittoharrastuksen myötä, joka kuitenkin lukioiässä vaihtui lähes kokonaan esitystekniikan puolelle ja erityisesti äänitekniikan pariin. Ensimmäisiä musiikkitapahtumia aloin järjestämään samoihin aikoihin mm. paikallisen elävän musiikin yhdistyksen, että nuorisotoimen kautta. Tapahtumatuotanto aikatauluineen ja sopimusteknisine asioineen alkoi kiinnostamaan yhä enemmän. Varusmiespalveluksen suoritin soittokunnassa jossa toimin pääsääntöisesti ääniteknikkona ja omasta ehdotuksestani aloin myös buukkaamaan varusmiesbändille keikkoja siviilielämänkin puolella.
Opiskeluajan toimin erilaisissa ääniteknikon työtehtävissä teattereissa, klubeilla, festivaaleilla, sekä ääniteknikkona ja kiertuemanagerina nykyisessä toisessa työssäni kiertäen ympäri Suomea artistin matkassa. Ensimmäisen koronavuoden jälkeen vietin hetken autoalalla myyntihommissa ja viimeistään siinä vaiheessa minulle varmistui, että myyntityö on osa minua ja todella mielenkiintoista sekä mukaansatempaavaa. GramoPopille päädyin hieman kuin vahingossa. Jossain vaiheessa jonkun keikan ohessa heitin ohimennen näin jälkikäteen mietittynä varsin kohtalokkaan lauseen ”Voisihan sitä jotain muutakin myydä kuin käytettyjä autoja” ja tässä sitä ollaan. Mutta mikä voisikaan paremmin helpottaa tätä myynnin- ja musa-alan nälkää, kuin työskentely kovaa vauhtia kasvavassa ohjelmatoimistossa kokeneiden ammattilaisten seurassa.


Miska Nipuli p. +358 50 4634001 / miska@gramopop.fi

logo