logo
background image

The Show – Tribute to ABBA Suomeen

12.10. - 16.10.2024

featured image

ABBA:n koko tarinan kertova THE SHOW – Tribute to ABBA 50 Years Celebration 1974 – 2024 nähdään Lahdessa, Turussa, Jyväskylässä, Helsingissä ja Kuopiossa okakuussa.  Abban hittejä tulvillaan oleva tribuuttishown lipunmyynti on alkanut.
Viidellä mantereella yli 2 miljoonalle ihmiselle esiintynyt THE SHOW – A Tribute to ABBA on valmistellut ABBAN 50-vuotisjuhlavuotta varten oman juhlaesityksen, joka sisältää kaikki ABBA:n suurimmat hitit. THE SHOW – Tribute to ABBA 50 Years Celebration 1974 – 2024 on livekonsertti, joka ottaa yleisön mukaansa matkalle läpi ABBAn koko historian. Matka alkaa ABBA:n Euroviisuvoitosta ja päättyy vuoteen 1982, jolloin yhtye lopetti uransa. 

THE SHOW:n keskiössä ovat ruotsalaiset laulajat Katja Nord ja Camilla Dahlin*,  jotka eivät vain näytä esikuviltaan Fridalta ja Agnethalta, vaan myös kuulostavat heiltä. Katja Nord ja Camilla Dahlin ovat olleet mukana kunnianhimoisessa projektissa sen alusta alkaen. Heidät löydettiin esitykseen mukaan vuonna 2001, heidän voitettuaan suositun ruotsalaisen kykyjenetsintäkilpailun  Abba-covereillaan. 
ABBA–shown musiikista vastaa ruotsalainen Waterloo-bändi, johon on juhlavuoden kunniaksi liittynyt mukaan alkuperäinen ABBA-muusikko Lasse Johnsson*(kitara).  Johnson soittaa ABBA:n uusimmalla Voyage-albumilla,  ja hän on työskennellyt myös kahdessa ABBA-musikaalissa (Chess ja Mamma Mia) Björnin ja Bennyn kanssa. Musiikki nousee jälleen uusiin ulottuvuuksiin arvostetun London Symphonic Rock Orchestran ja brittiläisen ylikapellimestari Matthew Freemanin kanssa.  Freeman on  aiemmin esiintynyt muun muassa Elvis Costellon, Robbie Williamsin ja Sir Cliff Richardin kanssa.

The Show – A tribute to ABBA 50 years celebration

La 12.10.Lahti, Sibeliustalo
Su 13.10 Turku, Konserttitalo
Ma 14.10 Helsinki, Kulttuuritalo
Ti 15.10 Jyväskylä, Paviljonki
Ke 16.10 Kuopio, Musiikkikeskus

Konsertit alkavat klo 19.00.
Konserteissa on 30 minuutin väliaika. Ei ikärajaa.

Lippujen hinnat: 59,90 / 69,90 / 79,90 €
Liput myy: Lippu.fi
Järjestäjä: GramoPop Oy

logo