Joel Herttua tulee oletko valmis?

Pimeys-yhtyeen Joel Mäkisen ja mm. Anssi Kelan kitaristina tutuksi tulleen Tuomas Wäinölän uusi rockyhtye heittää ensimmäisen keikkansa perjantaina 28.5. 2021. Rockin perinteestä ja dramaattisesta teatraalisuudesta ammentavan bändin esikoiskeikalle Hyvinkääsaliin myydään rajoitettu määrä lippuja.
Lipunmyynti alkaa tänään.

Pimeys-yhtyeen laulaja-kosketinsoittajana tutuksi tulleen Joel Mäkisen ja mm. Anssi Kelan kitaristina toimineen Tuomas Wäinölän uusi yhtye Joel Herttua toi uuden tuulahduksen kotimaiselle bändikartalle jo huhtikuun alussa julkaisemallaan esikoissinglellä Syntinen. Joel Herttuan häpeilemättömän riemukas asenne ja musiikilliset vaikutteet poikkeavat totutusta. Vahvasti visuaalisen yhtyeen musiikki on yhdistelmä perinteistä rokkia, musikaaleja ja ruotsalaista pop-musiikkia. Esikuvina musiikin tekemisessä ovat olleet mm. Queen, Elton John, Abba ja The Ark.

Joel Mäkisen, Tuomas Wäinölän, Heinimari Herkkolan, Paul Eliaksen ja Anssi Nykäsen muodostamalla Joel Herttualla on sävellettynä jo albumillinen rock-oopperaa, joten keikkasettiään jo tovin hionut bändi on valmis ensimmäiselle keikalleen. Näyttävä show ensiesitetään yleisölle Hyvinkääsalissa perjantaina 28.5.2021.
Koronarajoitusten takia keikalle myydään aluksi vain 10 lippua. Jokaiselle lipunostajalle on luvassa lisäksi fanilahja. Kapasiteettia nostetaan, mikäli koronarajoitukset sen sallivat. Ikärajattoman konsertin lipunmyynti alkaa tänään keskiviikkona 5.5.2021.

Tervetuloa Hyvinkäälle, Rakkauden kaupunkiin, jossa Joel Herttuan seurakunta muuttuu lihaksi ja vereksi ensimmäistä kertaa maailmanhistoriassa, kommentoi Joel Mäkinen.

Joel Herttua tulee, oletko valmis?

Hyvinkääsali pe 28.5.2021
Ovet: klo 19:00
Liput 29,90€.
Hinta sisältää paikan päällä saatavan fanilahjan.
Lippu.fi
Konsertti on ikärajaton.