logo
background image

VITUN ISO ROTSI

featured image

Sairas T:stä ja Käsipuolesta koostuva VITUN ISO ROTSI julkaisi 1.4. kappaleen nimeltä Ajan pitkin Länärii, jonka tuotannosta vastaa Bustaavat Budit. Samalla kaksikko paljasti biisin ennakoivan kokonaista albumia, joka tulee sekin olemaan Bustaavien Budien tuottama.

Tästä kaksikosta uumoillaan genrensä sisällä seuraavaa isoa nimeä ja esikoisbiisi onkin kerännyt lyhyessä ajassa jo hyvän määrän striimauksia niin Spotifyssä kuin Youtubessakin.

Käsipuoli on pitkän linjan rap artisti, jonka julkaisut ja lukuisat vierailut ovat tehneet vaikutuksen moneen genreä seuraavaan. Käsipuoli on keskittynyt viime vuodet tuottamaan useiden menestyneiden artistien kappaleita, ja nyt on käsillä kauan odotettu paluu Sairas T:n kanssa.

Tuottajaduo Bustaavat Budit tunnetaan menestyksekkäistä Suurimmat Hitit -tuottajalevyistä sekä loistavasta Laineen Kasperin Psyko Cowboy -albumista. Bustaavat Budit on tehnyt yhteistyötä kymmenien eri artistien kanssa Asasta Pyhimykseen.

Sairas T:n Delirium nousi Suomen albumilistan sijalle kaksi ja striimasi lopulta kultaa. Vain Elämää -ohjelmassakin vieraillut artisti tunnetaan myös Kuollu Kulma -albumista Julma H:n kanssa. Ison fanipohjan ja kulttimaineen ansainneella Sairas T:llä on pelkästään Spotifyssa jo yli 30 miljoonaa striimiä.

VITUN ISO ROTSI on projekti josta kuullaan vielä nimensä mukaisesti; V*tun isosti!

fbigspotify

MATERIAALIT

promokuvapromokuva
file icon
VITUN ISO ROTSI tekninen rider (PDF, 192.14 KT)

KEIKAT MYY

Miska Nipuli
+358 50 4634001
miska@gramopop.fi

logo