logo
background image

Remu Plays Hurriganes

featured image

Suomalaisen rock’n rollin energinen kummisetä, 73-vuotias Remu Aaltonen keikkailee edelleen. 
Remu Plays Hurriganes -nimisessä iskuryhmässä soittavat Remun lisäksi kitaristi Juho Pitkänen, basisti Hannu Sormunen ja rumpali Kari Välimäki. 
Kokeneita ja arvostettuja muusikoita kaikki kolme!

– Remu Play Hurriganes keikkailee valikoiden! Mä olin tammikuussa 2018 Helsingin jäähallissa järjestetyn ”Viimeisen keikan” jälkeen päättänyt, että tämä on nyt tässä. Myin rakkaan rumpusetinkin pois! Vannoin mielessäni, että ei enää….Suomi oli nähty…. Otin iisisti, lepäsin ja lomailin. Vähän tylsäksihän se meni. En mä osaa himassa maata tekemättä mitään, kun olen koko ikäni tottunut säntäilemään paikasta toiseen niska limassa, Remu kertoo.

Remu Plays Hurriganes palasi takaisin keikkarintamalle kesällä 2019, mutta keväällä 2020 alkanut koronapandemia pysäytti yhtyeen keikkailun. 
Heti, kun rajoitukset helpottavat on yhtye valmiina nousemaan jälleen estradeille. Toivottavasti lähiaikoina.

– Veri vetää tien päälle! Ei mitään megarundeja enää, eikä välttämättä edes pitkiä viikonloppurytistyksiä, mutta jokunen keikka jossain, kun pyydetään. Hyvien jätkien kanssa. Ettei tatsi katoa, Remu sanoo.

Juhlavuosi 2021 – The Hurriganes 50th Anniversary

Vuosi 2021 on Remulle ja kaikille Hurriganes-faneille merkittävä! Tänä vuonna tulee nimittäin kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun Hurriganes perustettiin.

Pohjois-Haagassa Helsingissä vuonna 1971 perustetussa kokoonpanossa soittivat Remun lisäksi basisti Cisse Häkkinen, ja kitaristi Ile Kallio, jonka tilalle Albert Järvinen tuli vuotta myöhemmin. 
Hurriganesin ensimmäinen albumi ”Rock and Roll All Night Long” julkaistiin elokuussa 1973. Albumi sisälsi muun muassa kappaleet ”Say Mama” ja ”Keep on Knocking”.

Uusia äänitejulkaisuja

Hurriganesin juhlavuoden kunniaksi Emsalö Music Oy julkaisi viime huhtikuussa nostalgisen ”Remu Plays Hurriganes – Live In Mariehamn ’93” -nimisen albumin, joka singahti Suomen virallisen albumilistan kärkeen jo julkaisuviikolla. 
Albumin sisältö on nauhoitettu Club G:ssä, Maarianhaminassa  29. joulukuuta 1993. Remun lisäksi mukana kuvioissa ovat Tatu Mannberg, kitarat, Timo Mann, basso ja Patti Patoila, rummut.

Toukokuussa Ainoa Productions Oy julkaisee Remun ja oululaisen Skuugi Darlings -yhtyeen yhteistyönä syntyneen, Cisse Häkkiselle omistetun ”You’ve Been Knocking” -singlen. Kyseinen single on esimakua syyskuussa 2021 julkaistavalta ”Rocking All Life Long” -albumilta.

Puhelinhaastattelut:
Lasse Norres ECF Oy
lasse(a)norres.fi / 044 770 6007

fbighomepagespotify

KEIKAT MYY

Tommi Piipponen
+358 40 5937451
tommi@gramopop.fi

logo