logo
background image

KEiiNo

featured image

Ainutlaatuisella sekoituksellaan elektronista tanssipoppia ja saamelaista/norjalaista perinteistä musiikkia soittava KEiiNO on valloittanut sydämiä kaikkialla maailmassa vuoden 2019 debyyttinsä jälkeen.

Norjalaisen superyhtyeen muodostavat laulajat Tom Hugo, Alexandra Rotan sekä saamelainen joikaaja Fred Buljo. Yhtye edusti Norjaa vuoden 2019 Eurovision laulukilpailussa kappaleella ”Spirit in the Sky”. Sen jälkeen DIY-yhtyeen 31 julkaisua on suoratoistettu yli 160 miljoonaa kertaa.

Yhtyeen kappaleet ovat nousseet Norjan listalla sijalle 1, saavuttaneet toisen sijan Spotifyn Global Viral Chartissa, palkittu 5 platinalevyllä, 7 Scandipop- ja 2 saamelaismusiikkipalkinnolla. KEiiNo on myös saavuttanut Norjan Grammy-palkinnon (Spellemann) ehdokkuuden.

KEiiNO on matkustanut ympäri maailmaa YK:n alkuperäiskielten vuoden lähettiläänä ja pyrkii levittämään rakkautta sekä monimuotoisuuden hyväksymistä kaikkialla. He ovat kiertäneet Norjassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa sekä esiintyneet suurissa Pride-tapahtumissa, kuten Tukholmassa, Madridissa ja Kölnissä.

igspotify

MATERIAALIT

promokuvapromokuvapromokuvapromokuva

KEIKAT MYY

Marko Riihelä
+358 400 386389
marko@gramopop.fi

logo