logo
background image

KEiiNo

featured image

Ainutlaatuisella sekoituksellaan elektronista tanssipoppia ja saamelaista/norjalaista perinteistä musiikkia soittava KEiiNO on valloittanut sydämiä kaikkialla maailmassa vuoden 2019 debyyttinsä jälkeen.

Alexandra Rotanista, Fred Buljosta ja Tom Hugosta koostuva trio sai eniten pisteitä Eurovisisu laulukilpailun 200 miljoonasta tv-katsojasta vuonna 2019. Sen jälkeen DIY-yhtyeen 31 julkaisua on suoratoistettu yli 160 miljoonaa kertaa.

Yhtyeen kappaleet ovat nousseet Norjan listalla sijalle 1, saavuttaneet toisen sijan Spotifyn Global Viral Chartissa, palkittu 5 platinalevyllä, 7 Scandipop- ja 2 saamelaismusiikkipalkinnolla. KEiiNo on myös saavuttanut Norjan Grammy-palkinnon (Spellemann) ehdokkuuden.

KEiiNO on matkustanut ympäri maailmaa YK:n alkuperäiskielten vuoden lähettiläänä ja pyrkii levittämään rakkautta sekä monimuotoisuuden hyväksymistä kaikkialla. He ovat kiertäneet Norjassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa sekä esiintyneet suurissa Pride-tapahtumissa, kuten Tukholmassa, Madridissa ja Kölnissä.

igspotify

MATERIAALIT

promokuvapromokuvapromokuvapromokuva

KEIKAT MYY

Marko Riihelä
+358 400 386389
marko@gramopop.fi

logo